Zoenpasje voor moederdag

Moederdag 2017

Vandaag kwam ook mijn kleine ventje met een moederdagcadeau naar onze slaapkamer. Een mooie lieve brief en een bosje zelfgemaakte bloemen. Van Rene kreeg ik een zwangerschapsketting met een lief zacht belletje erin.

Het meest verguld ben ik met het zoenpasje, wat een slim idee van Juf Helen! Juf heeft het voor elkaar gekregen dat alle kinderen, en dus ook X, in de klas hun lipjes met rode lippenstift gestift hebben om een afdruk te maken op de pasjes. Ik kan me zo goed de lol van alle kinderen voorstellen, daar zou je toch stiekem bij geweest willen zijn? Al die stoere mannetjes (10 jaar) die dit toch over hebben voor hun moeder, te schattig toch?

Het zoenpasje heeft geen einddatum, het is geldig zo lang als ik leef. Ik heb X dan ook verzekerd dat ik dat pasje heel goed ga bewaren! Er komt namelijk straks een moment dat het niet stoer is om met je ouderwetse moeder te knuffelen, want tja als puber zit je daar niet meer op te wachten.
Ik hoef dan alleen maar met het zoenpasje te zwaaien om mijn recht als moeder op te eisen, desnoods met zijn vriendjes erbij šŸ˜‰

X heeft vandaag geprobeerd om met allerlei argumenten de einddatum aan te vechten. Uiteindelijk heeft hij zich er bij neergelegd dat met mama niet te spotten valt. Juf Helen, bedankt voor dit geweldige idee, zo kan ik wat langer met mijn kleine ventje knuffelen.

En psssstttt X, mama pest je maar een beetje, dat begrijp je toch wel, toch?

Love you…….

Reizen algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.