uitstel tot zondag

Het ziekenhuis in Gent gaat voorzichtig met zijn patiënten om en dat moet ook.

Onze eicelengel is gebeld door de vroedvrouw dat ze nog wel door mag gaan, maar dat de eenheden voor het spuiten omlaag zal worden gebracht van 150 naar 112,5.  Het donatieteam is bang dat de eierstokken van onze eicelengel de hoeveelheid kleine follikels niet meer aankunnen als deze follikels ook tot grote follikels gaan groeien.

Ik wil het toch zeker niet op mijn geweten hebben dat zij daardoor een eierstok definitief zou verliezen. No way dat wij daar aan mee gaan werken!

Zoals eerder vandaag gezegd, de veiligheid van onze eicelengel staat voorop. Als de veiligheid niet gegarandeerd kan worden dan valt voor deze behandeling het doek.

We mogen vanavond en morgenavond dus nog spuiten. Zondagochtend worden we weer terug in Gent verwacht. Het team gaat dan beslissen hoe we verder gaan of dat de stekker er alsnog uitgaat.

Over twee dagen dus weer een echo en vast en zeker een bloedonderzoek om te bepalen hoe hoog het hormoongehalte in het bloed van Hope is.

Nu hopen en duimen dat de grotere follikels nog een groeispurt hebben en dat de kleinere follikels stoppen met groeien

De spanning blijft volop aanwezig. Gaat het ons lukken om met de kerst zwanger onder de kerstboom door te brengen?

En als deze behandeling wel afgebroken moet worden, kunnen wij dan nogmaals de financiële middelen opbrengen om een nieuwe behandeling te financieren? Door al die behandelingen waarbij het geld met grote bedragen van onze rekening wordt afgeschreven wordt het straks toch een beetje zeuren. Onze bankrekening begint al aardig op de Sahara te lijken, maar bij een goed resultaat hebben wij er elke cent voor over gehad. Een klein mensje in onze armen is toch onbetaalbaar!

Kan onze eicelengel nogmaals een behandeling opbrengen? Het is ook voor haar en haar gezin een zware tijd. Vroeg opstaan, hormonen spuiten en elke keer weer opnieuw de overtocht naar Gent.

Voor nu, kijken we positief vooruit. Geen negatief gepraat meer, we gaan er weer voor. Zo meteen mijn auto weer in om bij onze eicelengel een nieuwe injectie te zetten. Ze is en blijft een kanjer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.