Sterretjes en hoogoplopende emoties

Mijn bloeddruk is laag 50/100. Ik heb nooit geweten dat een mens zo’n lage bloeddruk kan hebben! Toen de arts dit een paar weken geleden constateerde reageerde ik dan ook best geschokt. “Nee, ik had geen last van appelflauwtes en ik zag geen sterretjes” reageerde ik nog op de vragen van de arts. Ik hoopte alleen dat als het dan toch zou gebeuren ik niet net de trap af zou lopen, de rommel wat dat zou geven?

Vrolijk zette ik het zwangere leven voort met hier en daar een zout dropje. Tot de afgelopen dagen dan.

huilerig wakker

De dag van gisteren werd ik al niet lekker wakker. Ik had slecht geslapen doordat ik had liggen malen over het niet reageren van een lief vriendinnetje op mijn app. Wat was er mis gegaan? De hele nacht was ik bezig alle situaties waar zij boos over kon zijn de revue te laten passeren. Omdat Rene door mij ook niet kon slapen hebben we samen midden in de nacht thee zitten drinken.

De honden moesten goed uitgelaten worden voordat hebt echt warm zou worden en de boodschappen moesten gehaald worden. Met mijn ziel onder mijn arm sleepte ik mezelf door de ochtend. Shit ik ben nooit zo labiel…Mijn vader die de situatie niet aanvoelde moest het dan ook ontgelden. Even had ik niet zoveel geduld met hem dan anders.

leren voor mijn tentamen

Aanstaande zaterdag moet ik tentamen doen maar ook dat wilde niet vlotten. Ik zie sterretjes en mijn buik is van streek. De letters dansen voor mijn ogen, het enige wat ik wil is slapen en mezelf laten gaan in een roes van zelfmedelijden. Wat een rotdag en wat een rollercoaster aan emoties. Hoe labiel kun je worden van de hormonen in combinatie met een lage bloeddruk en het warme weer??

Sorry lieverds

Na een nacht goed slapen en met een gedaalde temperatuur ben ik weer mijn oude positieve zelf. Met schaamrood op mijn kaken denk ik aan de dag van gisteren. Sorry lieverds, ik was gisteren niet de leukste en de liefste voor jullie……..Ik moet juist dankbaar zijn in plaats van mezelf te wentelen in zelfmedelijden. Wie weet kunnen we over een paar maanden lachen over deze dag en mijn exploderende hormonen  xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.