Soms komen dromen uit, yes zwanger!!!!

zondag 5 februari 2017

Soms komen dromen uit, maar als dat dan gebeurd dan kun je het zelf bijna niet geloven.
Donderdagavond hebben we na lang dralen een test gedaan. Die ochtend had ik op mijn werk al een vermoeden dat het gelukt was. Ik had een broodje katenspek in mijn tas waarvan de geur niet te harden was.

Terwijl René nog met de bijsluiter in zijn hand stond had ik de test al uitgevoerd. Het resultaat knalde van de test af ZWANGER!!!
Zelfs met avondurine was het resultaat onmiskenbaar.
Wat een geluk om dit mee te mogen maken.  Natuurlijk hebben we direct onze eicelengel gebeld met het goede nieuws.

Dit is zo’n groot kadoo, woorden schieten te kort.

En dat is nu precies het gevoel, het geen woorden hebben. We kunnen het niet bevatten. Ik voel me er zo rustig onder omdat het maar niet aan wil komen in mijn hoofd. Elke keer moet ik het opnieuw aan mezelf bevestigen. Dan denk ik weer bij een golf van misselijkheid “o, ja we zijn zwanger”.
Ineens staan we aan de andere kant van de test en gaan we een onbekende fase in. René en ik zijn er klaar voor, samen kunnen we de hele wereld aan.
René ik hou van je en ik ben zo blij dat je papa mag worden, voor mijn zoontje ben je nu al de liefste bonuspapa die hij zich maar kan wensen.

Onze eicelengel heeft een wonder verricht, ze mag heel trots zijn op zichzelf. Ze is een mooi mens,  haar stoeltje in de hemel is gereserveerd xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.