lekker digitaal shoppen naar zwangerschapskleren

Mijn kleren beginnen wat strakker te zitten en mijn klerenkast raakt een beetje uitgeput. Broeken met een band voelen niet prettig en in mijn jurkjes kan iedereen me uittekenen.

Het werd dus tijd om te shoppen

Ik kwam er al snel achter dat er bijna geen winkels meer te vinden zijn met een afdeling voor zwangere vrouwen. De kleren zijn vrijwel alleen nog via internet te verkrijgen.

Er is best wel een leuk aanbod te vinden voor zwangere vrouwen op internet. Hoeveel geld wil ik er eigenlijk aan uit geven? Ik heb deze kleren maar een paar maanden nodig maar toch ook wil ik er wel een beetje leuk uit zien.

Welke maat moet ik nemen? Normaal heb ik maat 42 maar de afgelopen weken ben ik al wel een beetje gegroeid. Deze groei werd niet geheel door de baby veroorzaakt maar door alle lekkere trek die me dagelijks overvalt. Ik moet echt oppassen, want om straks al die kilo’s eraf te krijgen…….

Na een paar uur surfen op internet heb ik toch wat broeken en een leuke spijkerrok weten te vinden bij Bonprix. Ook heb ik een heerlijke joggingbroek besteld voor de dagen thuis op de bank.

Ik kijk naar deze kleren uit, wat zullen ze lekker zitten. Helaas moet ik nog een hele dag geduld hebben.

Gelijk ook maar even naar de lingeriewinkel gereden om van die hele grote onderbroeken te kopen en een BH die niet knelt. Totaal niet sexy maar heel functioneel.

Nu nog op zoek naar een paar leuke sneakers en ik kan er weer even tegenaan. Laat de zomer maar komen al ben ik bang dat ik straks ook niet meer in mijn bikini pas…

Toch weer een reden om een beetje rond te shoppen toch?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.