joehoe kleintje ben je daar nog?

Wat zou ik nu graag even naar binnen willen kijken of het er nog zit, of het zich veilig genesteld heeft.

Dag vijf na de terugplaatsing en de spanning begint op te lopen hier. Sinds vandaag heb ik weer last van menstruatiepijn, net als alle andere keren.

Dit voelt wederom niet goed maar toch moeten we proberen de moed erin te houden. Er is immers nog geen bloed gespot, er zijn nog geen zichtbare tekenen van het begin van het einde van deze poging.

Het komt vaker voor dat vrouwen last hebben van menstruatiepijn aan het begin van hun zwangerschap, lees ik. Dit komt door het oprichten van de baarmoeder tijdens de zwangerschap.

Ik ben momenteel of alle forums van internet te vinden. Google “menstruatiepijn na terugplaatsing”  of “wanneer ongesteld na terugplaatsing”. Al deze informatie die ik hier vind kan me niet geruststellen. Het blijft koffiedik kijken. Het enige wat ik wel vind zijn vrouwen in dezelfde situatie en hoe groot de wens is. En ik lees dat de informatie op internet tegenstrijdig is, hoe weet ik nu dat iets echt wetenschappelijk onderzocht is. De pagina’s schreeuwen over wetenschappelijk bewijs. Maar als iets wetenschappelijk bewezen is waarom wordt het dan niet in het ziekenhuis aan ons verteld?

Stiekem heb ik wel eens gedacht om een helderziende te contacten die serieus in de toekomst kan kijken. Misschien kan die me vertellen of het voor nu of ooit nog eens goed komt. Of iemand voor me laten pendelen of een kaartje leggen. Ach dit zal ook mijn onrust nu niet wegnemen, de dagen moeten stuk voor stuk uitgezeten worden.

Toch maar weer even naar het toilet om te “broekloeren”, kijken of er al wat zichtbaar is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.