Huisarts en eiceldonatie

Vandaag ook maar even de huisarts gebeld om een afspraak te maken voor een uitstrijkje. Gent wil eigenlijk ook dat er een borstonderzoek gedaan wordt.
Ik dacht dat een borstonderzoek moeilijk aan te vragen zou zijn, maar de huisarts deed helemaal niet moeilijk. Het is helemaal niet verkeerd om mijn borsten te laten onderzoeken, stiekem ben ik daar wel blij mee. Al juich ik nu nog niet bij de gedachte dat mijn borsten straks geknut zullen worden tussen twee platen.
Er zal wel niets uitkomen, maar toch weet je het natuurlijk nooit helemaal zeker. De uitslag zal evengoed spannend zijn.

Volgende week vrijdag is de afspraak voor het uitstrijkje ingepland. Zo komen we stapje voor stapje steeds een beetje verder.

Mijn vriend is even bij de apotheek langs geweest om de medicijnen voor de proefcyclus op te halen. Zodra ik ongesteld wordt mag ik starten met de medicijnen. Tijdens deze proeftijd worden mijn eierstokken stil gelegd en wil de dokter onderzoeken of ik goed op de stillegging reageer. Zodat, als de behandeling daadwerkelijk gestart wordt, de dokter zeker weet dat de basis goed is.

Ergens in de proefcyclus krijg ik een echo en een kijkje in mijn baarmoeder (hysteroscopie). Dit zal weer in het ziekenhuis van Gent plaatsvinden. We moeten dus meerdere keren de overtocht maken. Gelukkig heb ik geen hekel aan autorijden.

Fijn dat alles zo mee lijkt te werken. Dat voelt goed. Nu nog even verder genieten van onze vakantie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.