Het ging even niet goed met mijn website

Sinds een paar dagen probeer ik zelf mijn website leuker te maken. Hoewel ik langzamerhand steeds handiger begin te worden in het bouwen gaat er soms nog wel eens wat verkeerd. Gelukkig werd ik door een volger van mijn website erop geattendeerd dat mijn website allerlei vreemde berichten aan het uploaden was naar Facebook. De paniek sloeg hier behoorlijk toe. Het lukte mij wel om iets aan te zetten maar om het uit te zetten was niet zo gemakkelijk. Nadat ik weer wat rustiger geworden was kwam ik op het lumineuze idee om de verbinding tussen mijn website en Facebook te verbreken. Zo konden er in ieder geval geen berichten meer geüpload worden.

http://www.marlenestompe.com

De naam van mijn website is inmiddels verandert in http://www.marlenestompe.com maar zal benaderbaar blijven via de oude urls.

Ik hoop dat mijn site nog mooier zal worden de aankomende weken en ik beloof jullie voorzichtiger te zijn met aanpassingen die ik niet begrijp!

Judith enorm bedankt voor je snelle reactie vandaag!

Reizen algemeen

2 antwoorden op “Het ging even niet goed met mijn website”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.