Genieten van mijn zwangerschap

Vandaag op mijn werk had ik nog een oude broek aan omdat ik de postbode met mijn nieuwe kleren gemist had.

Op een gegeven moment wist ik niet meer hoe ik moest zitten, die broeksband knelde zo hevig dat ik er buikpijn van kreeg. Vorige week paste ik deze broek nog. Mijn collega kwam op het geniale idee om mijn elastiek kapot te knippen. Zuinige jet die ik ben vond dat toch best een beetje zonde. Maar het vooruitzicht om de hele dag door te moeten brengen met die knellende band zinde me ook niet.

Na nog een tijdje heen en weer geschuif op mijn stoel heb ik de schaar ter hand genomen. Eerst voorzichtig maar toen dit niet genoeg lucht gaf heb ik toch de hele band stuk geknipt.

Wauw wat een verademing, mijn buik plofte letterlijk naar buiten.

Vanavond kwam de lang verwachte doos van Bonprix dan eindelijk binnen. Wat zitten die broeken lekker en dan vooral mijn nieuwe joggingbroek. Zojuist heb ik mezelf een tijdje staan bekijken in de spiegel en staan te genieten van het beginnende zwangerschapsbuikje. Wat is dat een mooi gezicht en hoe gelukkig heb ik naar mijn buikje staan staren. Zo ontzettend trots en letterlijk vol verwachting!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.