Zwanger maar toch flirten met een dikke buik

Naar het bos

Afgelopen zondag heerlijk met mijn zoon maar zonder Rene naar het bos geweest. Hondjes mee en in de ontspanningsmodus, genieten van de natuur en het geklets van mijn oudste zoon.

Onze honden zijn totaal verschillend. Ik heb een chihuahua en Rene  sinds een jaar een stoere Mechelse herder. Rene liet voorheen mijn pittige kleine hondje uit, maar ook ik moest toegeven dat het geen mannelijk gezicht was. Zo’n grote man met een hond kleiner dan de gemiddelde huiskat. Dus gingen we op zoek naar een tegenhanger van de chihuahua, en zie daar in het asiel vonden wij onze inmiddels grootste vriend. Onze chihuahua heeft de Mechelaar direct in haar hart gesloten en andersom. Ze verdedigd onze Mechelaar met overtuigingskracht tegenover iedereen die te dicht in zijn buurt komt.

In het bos komen we twee leuke mannen (jongens) van een jaar of 25-30 tegen. De leukste van de twee complimenteert me met mijn herder.  “Mooie herder heeft u mevrouw!”. Ik bedank de man hartelijk terwijl ik denk  “wauw, wat een leuke man om te zien”. De leuke man begint een praatje met me aan te knopen en is duidelijk geïnteresseerd in mij (naar ik hoop). In stilte vraag ik me af of hij niet doorheeft dat ik veel ouder en zwanger ben. Mijn dag kan niet meer stuk, zelfs nu ik zwanger ben staat er een leuke man met mij te flirten.

Ik kan het niet laten Rene te bellen om het verhaal uit de doeken te doen en een beetje te plagen. Flirten kan geen kwaad het is zelfs goed voor je zelfvertrouwen. Hoe leuk flirten ook is, aan het einde van de dag kruip ik het liefste tegen Rene aan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.