Genderparty een heel geslaagd feest!

Genderparty

Wat als een klein idee begon liep op een gezellige manier uit de hand. Onze genderparty! Het was in eerste instantie de bedoeling om de party klein te houden toen we ontdekte hoe enthousiast iedereen om ons heen was.

We hadden een mooie taart besteld die bij het aansnijden het geslacht van ons kindje zou verraden. Met iedereen om ons heen heb ik samen met Rene de taart aangesneden. De mening dat het een meisje zou zijn overheerste. Zelf had ik me daar ook schuldig aan gemaakt. Ook ik was bij de echo verbaasd dat het toch een jongetje bleek te zijn. Er waren theorieën over mijn buik en dat aan mijn gezicht te zien was dat het meisje zou zijn. Al die theorieën kunnen dus de prullenbak in. Geweldig zoals we toch verrast zijn hoewel het geslacht ons niet echt uitmaakte. We zijn net zo gelukkig met een jongen als met een meisje, als het maar gezond is.

Aansnijden taart

Bij het aansnijden van de taart steeg er een luid gejuich op en de confetti knalde erop los. De waterlanders kwamen als vanzelf, het was een emotioneel moment.  Wij hadden ook nog nooit een genderparty meegemaakt, terwijl het in Amerika al een hipe is.

taart jongen of meisje
Gendertaart

Hoewel de kleur van de taart anders doet vermoeden was deze niet mierzoet maar smaakte hij echt lekker.

De confetti zal ik de komende tijd nog wel overal in huis terug vinden. Het hing zelfs aan het plafond.  Mijn moeder heeft me nog gewaarschuwd om niet voor het feest het hele huis door te werken ;-).  Het was het dubbel en dwars waard. Vanmorgen de stofzuiger opnieuw door het huis en de afwas weggewerkt. Alle mooie bloemen in de vaas gezet.

Bedankt voor alle lieve berichtjes op fb en de mooie cadeautjes! Het was een mooie avond wij hebben er in ieder geval van genoten!

dikke x Marlene

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.