De babykamer, we gaan beginnen

De babykamer, we gaan beginnen

Omdat de behandelingen in Gent een zware aanslag zijn geweest op onze spaarrekening hebben we besloten om geen nieuwe babykamer te kopen. Er moet een bedrag overblijven voor onvoorziene omstandigheden. Daarbij komt dat de babykamer voor 1 kindje gebruikt zal worden en dus maar voor 2 jaar dienst zal doen.

Op marktplaats staan mooie gebruikte babykamers te koop en gisteravond hebben we dan ook een mooie uitgezocht. Het is een babykamer in landelijke stijl.

Eerst nog even met de centimeter het kamertje opgemeten en goed gekeken of de meubels er wel inpassen.  Vannacht heb ik in mijn dromen de grote kast al 10 keer de trap op gedragen en de meubels in het kamertje gezet. Door mijn onrust heeft Rene niet lekker geslapen, maar op de een of andere manier kon ik de droom niet loslaten.

Vandaag reist mijn vriend met mijn ex-man af naar de andere kant van het land om de meubels op te halen. Nog even wat dekens bij elkaar zoeken om ervoor te zorgen dat de meubels niet te veel beschadigen in de aanhanger.

Dit is ook weer een mijlpaal in de zwangerschap. Het wordt steeds echter zo, steeds realistischer. Mijn buik begint al aardig te groeien en we zijn met het kamertje bezig.

Zodra het kamertje klaar is zal ik er foto’s van maken en hier plaatsen. Ik ben razend benieuwd naar het eindresultaat over een paar weekjes…..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.