Babykamer vervolg

De babykamer is er! Superblij ben ik ermee. Alleen moeten we nog even oefenen om de grote kast door het trapgat te krijgen. Eerlijk gezegd denken we dat deze uit elkaar gehaald moet worden om hem in delen omhoog te krijgen.

Tutje die ik ben had ik niet op Marktplaats aangegeven in welke omtrek we wilden zoeken. Mijn topografische kennis is daarnaast niet om over naar huis te schrijven, met als gevolg dat ik de babykamer dus (achteraf) in Groningen gekocht heb. Daar kwamen de mannen op de dag zelf dus pas achter oeps..

Zij hebben om de babykamer op te halen 250 enkele reis moeten rijden. De mannen gingen om 12 uur weg en kwamen om 19:00 uur moe en hongerig thuis.

Volgens mij spraken ze niet echt de waarheid toen ze me verzekerde dat ze het graag voor me gedaan hebben šŸ˜‰

Achteraf ben ik blij dat ik de afstand niet gezien heb, want de babykamer is een beauty. Bijna jammer dat we hem maar 2 jaar gaan gebruiken.

Binnenkort gaan we naar Ikea voor een matrasje, beddengoed en een hemeltje voor boven het bedje. En ik wil een mooie spreuk voor op de muur, die kun je tegenwoordig in muurstickers kunt krijgen.

Gisteren heb ik in het kamertje staan dromen met mn handen op mijn buik. “Kijk kleintje dit is je kamertje, ik kan niet wachten tot je er bent”……..

14 weken ben ik zwanger

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.