André Hazes jr

Voor mijn verjaardag had ik kaartjes van André Hazes jr in Ahoy gekregen. Gisteren was het dan zover, in de auto naar Rotterdam. In de auto probeerden wij al in de sfeer te komen maar een ongeluk net voor ons gebeurd, haalde de feeststemming toch iets naar beneden. Nu nog zie ik de vrouw voor me zoals ze huilend naast haar auto stond.

Tv-opnamen

Tot mijn spijt had ik niet veel werk van mijn haar en make-up gemaakt. Juist omdat wij vooraan stonden werden we deel van de tv-opnamen. Voor ons liep een cameraman heen en weer die shots van het publiek maakte. De cameraman stond ons een aantal keren van zo dichtbij te filmen dat ik zijn camera met simpele handbeweging uit had kunnen zetten. Een camera zo dicht op mijn gezicht gaf me een ongemakkelijk gevoel.

Zodra iemand een camera op mij richt raak ik spontaan de controle over mijn gezicht kwijt. Als de fotograaf roept dat ik even moet lachen dan weet ik niet meer welke spieren in mijn gezicht ik daarvoor moet gebruiken. Er is ooit een fotograaf geweest die het als volgt heeft opgelost “je sluit je ogen en als ik ja roep dan doe je ze open, zo sta je in ieder geval met je ogen open op de foto”.

Jaloers als ik ben op mensen die wel fotogeniek op de foto kunnen staan. Sommige mensen hebben een soort van fotogezicht, zodra ze een camera zien springt hun gezicht meteen in de juiste houding. Ik heb geen fotogezicht of een beste kant, als ik te hard lach  zie je teveel tandvlees en grote voortanden. Vooral de foto’s waarin ik beweging ben, die zijn het ergste, een grimas op mijn gezicht alsof de grote boodschap wat moeizaam was.

Het werd er allemaal niet beter op toen Andre Hazes jr een of ander commando door zijn microfoon brulde waarop iedereen spontaan met bier begon te smijten. Dus daar stonden we dan met een camera op ons gericht met een glas bier in mijn haar, in plaats van mijn hand, te bedenken hoe we over zouden komen op tv.

Geweldige show

Andre Hazes jr heeft een geweldige show weg gegeven, wij gaan zeker nog een keer heen. Het was het meer dan waard! We hebben gedanst, gezongen, gegild en ons vreselijk misdragen, we zouden ons moeten schamen!

Wij wensen de tv-producent veel wijsheid door ons uit de show te knippen, dat is veel beter voor de kijkcijfers……

 

 

 

 

 

Reizen algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.