Alles uit de kast voor deze terugplaatsing!

Afgelopen zaterdag hebben we een nieuwe terugplaatsing gehad van een super embryo categorie 5. Op de beelden is te zien dat het al in de hechtingsfase bevond.
Dit keer hebben we niets aan het toeval overgelaten alles wat er op internet aan tips te vinden was hebben we in gang gezet. Elke dag visolietabbletten, een kinderasprine en foliumzuur. Daarnaast ook telkens een warme kruik op mijn buik en warm douchen.
Ervoor zorgen dat mijn voeten continue warm blijven en meditatie. Op YouTube heb ik een meditatie gevonden om zwanger te worden en een meditatie voor als je zwanger bent. Even goed visualiseren wat er gebeurd in het kleine holletje in mijn buik en vooral rustig blijven. Zo heb ik al hele gesprekken gevoerd met onze embryo en in gedachte omringd met wit licht. Ik heb het zelfs verteld dat het zich moet gaan nestelen en moet groeien en groeien.

Het fijne van al deze maatregelen is dat ik toch nog een beetje het gevoel heb dat het te beïnvloeden is….

Als ik deze keer een positieve test in mijn handen heb, kan ik helaas niet vertellen welke van de tips op internet nu ook daadwerkelijk gewerkt heeft en of ik zonder al die tips ook zwanger was geworden.

Laten we niet op de zaken vooruit lopen, voorlopig moeten we nog een aantal lange lange dagen wachten op de uitslag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.