12 embryo’s

Het ziekenhuis heeft zojuist gebeld met goed nieuws.

Er waren dus 15 eicellen waarvan er maar liefst 14 rijp waren. Inmiddels heeft de bevruchting plaatsgevonden en zijn er 12 embryo’s ontstaan!

Dat is echt heel veel, als deze allemaal doorgroeien, de komende dagen, dan heb ik zoveel kansen om zwanger te worden. Stiekem durf ik de zwangerschap voor mijn geestesoog te halen, wat zou het mooi zijn en hoe zou het voelen?

Ik bel mijn vriend op en besluit een grap met hem uit te halen. Aan de telefoon vertel ik hem dat Gent zijn potje met zaad is kwijtgeraakt, en of hij nog even naar Gent kan rijden om een nieuwe zaadstaal in te leveren. Mijn lachen kan ik al bijna niet meer houden als hij begint te blazen aan de andere kant van de lijn.

Samen met onze eicelengel zijn we dolblij dat al die ritjes naar Gent en de lichamelijke ongemakken zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd. 12 embryo’s is een resultaat waar ik voorheen alleen maar van kon dromen.

Nu moet het laboratorium nog goed broeden op de embryo’s om er een top resultaat van te maken, maar dat vertrouw ik ze zeker toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.